Доставка

Срок:  Екипът на Smartmoto.bg обработва и изпраща поръчаните от вас продукти в рамките на 1-3 работни дни в зависимост от населеното място и от складовата наличност на избраните продукти. Поръчки, направени до 16:00 часа в работен ден, се обработват в съответния ден. Поръчки, направени след 16:00 часа, се обработват на следващия работен ден.

 

При плащане с наложен платеж сумата се заплаща на куриера в брой при получаване на стоката. От него ще получите бележка за паричен превод или касова бележка за сумата, ако сте заплатили с карта.

При плащане по електронен път , чрез банков превод или чрез Epay, сумата се заплаща предварително.Съответната разплащателна система ще ви предостави документ за извършения превод.

 

Важно!  Запазете документа, удостоверяващ плащането (касова бележка, бележка за пощенски паричен превод, извлечение от Epay или банков превод), защото той ви е необходим в случай на гаранционно обслужване на стоката.

Доставката се извършва от фирма Еконт). Поръчката ви може да бъде доставена на адрес или да си я получите от офис на куриерската фирма. Ако желаете да бъде доставена до офис, отбележете го в полето „забележки’’ при финализирането на поръчката.

 

 В случай на изчерпано количество на даден артикул, своевременно ще Ви уведомим за това и ще Ви предложим най-добрия аналогичен продукт. Също така ще Ви дадем допълнителна информация за това, кога избраният от Вас ще бъде наличен.

 

ЕКИПЪТ НА МАГАЗИН СМАРТ МОТО ВИ ЖЕЛАЕ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ.