G6 Професионален Дрон 5G 8K HD камера Въздушен фотограф GPS RC

54,00 лв.

Особеност:
HD снимки и видеоклипове и FPV функция: Сгъваемият дрон, оборудван с 4K HD двойна камера, която заснема висококачествено видео и ясни въздушни снимки. Можете да гледате видео на живо във вашия смарт телефон за красиви пейзажи чрез Wi-Fi предаване в реално време.
4K HD FPV WIFI двойна камера: Можете да улавяте незабравими моменти без изкривяване и да преглеждате изображения на телефона си от широкоъгълния обектив. Приложението ви позволява да разширите още повече креативността си и да я споделите в социалните медии с лекота.
Множество режими на полет: E88 Pro Drone е универсален дрон. Може да изпълнява каскади като обръщане на 360°, летене в кръг и високоскоростно въртене. В комбинация с траектория на полет, която ви позволява да начертаете летящ курс на телефона си, E88 Pro Drone ви предоставя зрелищни изживявания при летене.
Удобен и лесен: С преносим калъф за носене можете да го носите удобно на открито. Безглавият режим, режимът на надморска височина и функцията за излитане/кацане с един ключ улесняват достъпа за деца или начинаещи.
Сгъваем дизайн и двойно време на полет: Сгъваемите и гъвкави перки правят дрона малък и преносим, модулните батерии могат да поддържат по-дълго време на полет за вас и вашето семейство, което прави полета ви по-вълнуващ и забавен.
Поддържа всички смарт телефони. Описание на камерата: Задна.
Спецификации:
Тип: Дрон G6
Цвят: Жълт, Зелен
Честота: 2.4G
Канал: 4CH
Мотор: 816 Coreless Motor
R/C Разстояние: 100м
Батерия за квадрокоптер: 3.7V 1800mAh Lipo (включена)
Батерия на предавателя: 3x 1,5 AA батерия (НЕ са включени)
Размер: прибл. 25x25 см/9,84x9,84 инча
Пакетът включва:
1 x G6 RC Quadcopter
1 x Трансмитер
1 x 3.7V 1800mAh Lipo батерия
1 x USB кабел за зареждане
4 x защитно покритие
4 x резервни остриета