G20S PRO Интелигентно гласово дистанционно управление 2.4G Безжична въздушна мишка с подсветка BT5.0

20,00 лв.

Употреба: TVWireless Communication: IRSupport APP: NoCertification: CEChannel: 1Package: NoModel Number: G20S/G20S PRO/G20S PRO BTG20S: 2.4G+Gyro+voiceG20BTS: Bluetooth-съвместим+GyroG20S PRO: 2.4G+Gyro+voice+backlitG20S PRO BT : Съвместим с Bluetooth+2.4G+Жироскоп+глас+осветление

Съвети

1. Могат да се програмират само бутон за захранване и бутон за заглушаване.
2. Тази въздушна мишка работи главно с Android TV Box, не е съвместима с някои смарт телевизори

G20S Pro BT

1) Поставете USB донгъл, който може да работи с BT5.0/2.4G функция за безжичен жироскоп, нито един USB донгъл не може да работи само с BT5.0
2) Включете и пуснете
3) Функцията Air mouse
4) Функцията за гласово управление
5) Инфрачервената функция за обучение (можете да я научите чрез бутона за захранване)
6) Бутони за подсветка

Описание:
Два режима, Bluetooth-съвместим режим и 2.4G радиочестотен режим. Когато се използва за KM6, KM3, KM2, KM1 и други за Android 10 ATV калъфи, няма нужда да включвате USB приемник, гласово търсене, жироскоп, дистанционно управление и други функции са всички. Може да се постигне чрез Bluetooth-съвместим. Но за други системи, различни от ATV, за приставки за android, гласовото търсене не може да се извърши в съвместим с Bluetooth режим и единственият начин е да включите USB приемник.

Особеност:
1. Този продукт е надстроена версия на G20 pro и поддържа 2.4G режим и Bluetooth-съвместим режим. USB приемникът е свързан в режим 2.4G по подразбиране. За да използвате Bluetooth-съвместим режим, изключете USB приемника.
2. Поддържа гласов асистент, но в режим, съвместим с Bluetooth, гласовата функция може да поддържа само устройствата на системата ATV; В режим 2.4G гласовата функция може да поддържа повечето устройства с Android, които поддържат глас.
3. Поради големия брой Bluetooth-съвместими модули, използвани от различни устройства, Bluetooth-съвместимият режим може да не е съвместим с някои устройства.

Включен пакет

1x дистанционно управление