Air Tag сертифициран от Apple намерете загубените предметилесно

5,00 лв.

Използвайки мрежата Find My на устройства iPhone, iPad и Mac, смарт таговете могат да идентифицират информация за местоположение. Моля, обърнете внимание: Поддържа се само iOS, Android не се поддържа.
[Намерете изгубени предмети чрез възпроизвеждане на звук] Оборудван със 100 dB бипкащ звук, можете да намерите местоположението на вашите вещи, като просто позвъните на GPS маркера от вашия смартфон и потърсите посоката, която издава звука. Можете да търсите с гласа си с помощта на Siri и ако кажете „Хей, Siri, намери ключовете ми“, ще възпроизведе звук, което е супер удобно.
[Известие за предотвратяване на загуба] Ако го свържете към вашия смартфон, ще получите насочено известие, когато напуснете разстоянието извън обхвата на Bluetooth! Можете също да зададете изключения за места, където не се нуждаете от известия, като вашия дом или офис. Когато етикетът е наблизо, можете да използвате функцията „Търсене“ на ябълковия маршрут, за да ви насочи към местоположението на изгубения предмет.
 [Дълъг живот, сменяема батерия, ултра лека 11 g] Този GPS тракер има живот на батерията до 1 година и батерията може да бъде заменена. Можете да проверите оставащото ниво на батерията от приложението и то е съвместимо с наличните в търговската мрежа CR2032 бутонни батерии. Предлага се и с допълнителна батерия, така че можете да го използвате дълго време без да се притеснявате. Основното тяло има карбонова повърхност, която е устойчива на мръсотия и надраскване и има много добра текстура.
[MFI сертифициран/удобни функции] MFI сертифициран, потърсете „Chiheng“ в раздела за MFI сертифициране на официалния уебсайт на Apple, за да разберете, че това е сертифициран и оригинален продукт. Включено ръководство на английски език: Предоставяме също ръководство на английски език от 12 страници, което може лесно да се използва дори от начинаещи. Вградена NFC функция: Като активирате „Режим на изгубени“, ако загубите смарт тага си, можете да покажете вашите съобщения и контакти на човека, който го е намерил. Защита на поверителността: Информацията за местоположението и историята са криптирани и лицата не се идентифицират.