Старт или Стоп бутон за мотоциклет, скутер, атв и др. kill switch клаксон

8,00 лв.

Старт/Стоп бутон за мотоциклет, скутер, атв и др.

- Лесен монтаж

- 12V

- Дължина на кабела 77.5см

- Размер 7/8"

крос или ендуро