Подводна силиконова очила маска за гмуркане съвместими с GoPro Hero и други

29,00 лв.

Запечатайте своите незабравими моменти под водата с нашата иновативна маска за гмуркане, специално създадена за вашето GoPro. Съчетавайки висококачествени материали с усъвършенстван дизайн, този аксесоар предлага безупречно изживяване при гмуркане и запис на видео.

Продуктът Ви позволява да закрепите екшън камера така, че да снимате под вода без да са ви заети ръцете. Уплътнението е силиконово, което осигурява по-добро прилепване към лицето и по-дълъг живот на експлоатация.

Монтирането е болтово към водоустойчивия корпус или директно към самата камерата.

 

Основни характеристики:

Напълно съвместима с GoPro: Аксесоарът е създаден точно за вашето GoPro, осигурявайки ви ясни и ярки записи под водата.

Пълен обхват на видимост: Специално проектираният дизайн на стъклата ви дава широк обхват на видимост, който ви позволява да разгледате красотата на морските дълбини с максимално удобство.

Удобство и комфорт: С мек силиконов уплътнител и регулируеми ленти за глава, нашата маска осигурява перфектно прилягане и комфорт, докато се гмуркате.

Лесна за употреба: Интуитивната конструкция на маската ви позволява бърз и лесен монтаж на GoPro камерата, като в същото време ви осигурява стабилно закрепване и сигурност по време на дейността ви под водата.

Интегрирана защита от изпотяване: Специално проектираният дизайн включва система за циркулация на въздуха, която предотвратява изпотяването на стъклата, осигурявайки ясно виждане дори при продължителни периоди на гмуркане. Все пак можете да използвате и допълнителна защита против изпотяване под формата на спрей или таблетки.

Устойчивост на удари и надраскване: Продуктът е изработена от висококачествени материали, които осигуряват здравина и издръжливост на удари и надраскване, за да се осигури дълготрайна употреба.

Подходяща за всякакви водни условия: Независимо дали сте на море, в басейн или се гмуркате в реки и езера, нашата маска за гмуркане за GoPro е идеалният аксесоар за вашите приключения под водата.

Съвместима с различни модели GoPro камери: Съвместима с широка гама от модели включително HERO12/11/10/9/8/7/6/5 и много други.

 

Не пропускайте нито един момент от вашия подводен опит. С нашата маска за гмуркане, вашите видеа ще бъдат пълни с вълнуващи и невероятни визуални спомени от подводния свят.

 

Спецификации:

Тип: Маска за гмуркане
Максимална дълбочина: 40м
Материал: Стъкло, ABS, силикон
Цвят: Черен
Размери: 170 х 90 х 80mm
Тегло: 300гр.
Съвместимост: Универсална