Магнитна Микрослушалка Бръмбар За Преписване микро слушалка

27,00 лв.

Магнитна микрослушалка бръмбар за преписване е помощно средство, което ще спомогне за показването на високи резултати по дадена тема. Пълният комплект включва две магнитни слушалки, магнити за изваждане, примка предавател и аудио кабел с микрофон за обратна връзка. За да бъде активирано устройството, то се нуждае от две батерии от по 9V за примката и телефон, с който да се направи свързването.

Микрослушалка за преписване за лесно скриване
Уредът за преписване, използващ магнитни слушалки и предавател, е изключително лесен за прикриване. Всички компоненти могат да бъдат успешно скрити под дрехите. При поставянето на магнитите, те падат до тъпанчето и няма никаква вероятност да бъдат забелязани. При провеждането на комуникация няма светлинни индикатори или звукови такива, който да подскажат на околните, че се използва подобен тип техника.

За да задействате устройството трябва да свържете всичките основни компоненти. Това означава, че трябва да направите система за преписване от предавател, две батерии, аудио кабел, магнити и мобилен апарат.

Един от основните компоненти е примката. Тя се поставя на врата и скрита под ризата. Нейната роля е да излъчва и да приема радиомагнитни вълни към слушалката в ухото. По този начин чувате много ясно и отчетливо другата страна.

В края на примката са предвидени два броя държачи. Те са предназначени за батериите. От своя страна тяхната издръжливост достига до 10 часа. Важно уточнение е, че когато те са свързани към примката, устройството е активно и изразходва от техния заряд, независимо дали в този момент провеждате комуникация или не.

Другият основен компонент е аудио кабелът. В единия си край трябва да бъде свързан към примката, а с другия към мобилния апарат. Краят, който се свързва с входа за слушалки на телефон, завършва със стандартен жак от 3.5 мм. Върху аудио кабела е добавeн и микрофон. Това означава, че провежданата комуникация е двустранна. Така диктуващият, ще чува ясно какво се случва около ползвателя.

Входящите обаждания се приемат директно от gsm апарата. Имайте предвид, че на всеки час мобилните оператори автоматично прекъсват връзката и ще трябва да бъдете набран отново.

Технически характеристики
Тип трансмисия: безжична
Използва: мобилен апарат
Канал: стерео
Аудио кабел с микрофон
Конектор: 3.5 мм жак
Примка предавател с трансформатор и държачи за батерии
Дължина на кабела на примката: 75 см
Дължина на аудио кабела: 95 см
Размер на магнитната слушалка: 3 х 2 мм

Комплектът съдържа
2 х Магнитни слушалки за ухото
1 х По-голям магнит за изваждане
1 х Магнитна пръчка
1 х Примка и допълнителен аудио кабел 3.5 мм жак с микрофон
1 х Кутия за батерии

нужни са 3х АА батерии