Летящи светещи ракети – Rocket Copters тип прашка с летеж до над 10мет

0,95 лв.


Представяме ви играчката за пускане на летящ светещ хеликоптер с прашка. Най-готината играчка за игра на открито предлагана на пазара! Стартира като ракета … лети като хеликоптер! Прекрасна игра за деца, дори възрастни, с която да играете през деня, или през нощта! Rocket Copter лети впечатляващо! Благодарение на действието на въртене, ослепителен светодиоден блясък, креативност за игра, тя е желана навсякъде по света. Пуснат хеликоптер е видим до половин километър в тъмното! Rocket Copter лети до 10 метра във въздуха, създавайки страхотно светлинно шоу за вашите приятели и деца! Състезавайте се, кой ще излети по-високо, кой ще се приземи последен, каква каскада ще направи хеликоптера му!
Никое хлапе няма да може да го счупи! Идеален за плажа, къмпингите, парка- състезанията и игрите могат да се осъществят навсякъде извън дома. Играчката се изстрелва като ракета … лети като хеликоптер! LED светлини за полети ден или нощ!
На всяка стрела има светлинен диод, който се включва с едно натискане на превключвателя. Пускането на Rocket Cwopter е аналогично на прашка или бумеранг.
Принципът на работа на светодиодните стрели е много прост. Можете да ги изстрелвате с прашка и те се издигат нагоре, ярко светещи в нощното небе. Rocket Copters може да се извисят на височина до 36 метра. След това просто бавно падат на земята със светлинно шоу и изящна красота.
Инструкции: 1. Свиваме перките на хеликоптера по контура. 2. Задействаме LED осветлението на устройството 3.Изстрелваме хеликоптера с помощта на ластика приложен в комплекта. 4.При достигане на максимална височина перките на хеликоптера се отварят и достигаме нашата цел да се забавляваме!!!
Изпраща се в произволен цвят според наличността на склад!