Инструмент за отстраняване на вдлъбнатини от градушки и други

41,00 лв.

В комплект 16 пина
Инструмент
Силикон - 2.10лв за брой пръчка

Инструмент за отстраняване на вдлъбнатини от градушки и други
без боядисване

-Проста работа, поправете вдлъбнатината бързо.

-Безбоен ремонт на вдлъбнатина на автомобила, не уврежда оригиналната боя.

-Различни размери на тяговите раздели, които са използвани за различния размер на вдлъбнатина.

Функция:

Това са малки части от инструментите за PDR.
Те се използват за поправяне на вдлъбнатината на всички видове плосък метал, като повърхността на автомобилната метална плоча и металната плоча на пералнята. Те също се нуждаят от клечки за лепило, лепило пистолет и пулър инструменти за поправяне на вдлъбнатината. Обикновено големи раздели се използват за големи вдлъбнатини, а малки раздели се използват за малки вдлъбнатини. Можете също така да използвате повече от един размахващ разрез на вдлъбнатина.

Как се използва?

1.На първо място, трябва да подготвите пистолет за лепило и лепилна пръчка. Поставете спусъка върху предварително загрятия пистолет за лепило и нанесете лепилото върху раздела за издърпване.

2.На следващо място, поставете раздела върху вдлъбнатината, леко натискайте, докато лепилото се втвърди и прилепне, след което го издърпайте с PDR инструменти.

3. След отстраняване на вдлъбнатини, напръскване на алкохол, за да премахнете по-лесно колоидите и да не повредите оригиналната боя.

(Забележка: ако боята по повърхността на вдлъбнатината е била отстранена преди употреба, моля, не я използвайте, за да избегнете по-голямо отлепване на боята.)

Предлагаме голямо разнообразие от различни видове стоки, моля разгледайте обявите ни