Смарт часовници

Най-новите смарт часовници на пазара!

View as Grid List
Sort by
Display per page

Смарт часовник DZ09, Smart Watch DZ09 със сим карта, камера,Bluetooth

Смарт часовник DZ09 с камера и Слот за СИМ И МЕМОРИ КАРТА Комплекта включва: Часовник, Книжка с инструкции, Кабел за зареждане и Кутия
32,00 лв.

Елегантен часовник CRRJU унисекс

Представяме Ви едно страхотно предложение за предстоящите празници. Нов, стилен, стоманен ръчен часовник . Изработен от висококачествена закалена стомана и специално стъкло, което не се чупи и драска. Изключително тънък той е много комфортен за носене. Циферблата има диаметър 40мм и дебелина едва 7мм. Кайшката е направена от специслна стоманена плетка с дължина 24см и ширина 20мм. Степента на водоустойчивост позволява спокойна ежедневна употребе и мокрене, като издържа до 3 бара налягане. Изработен е с самонавивна кварцова система. Поместен е в красива кутийка подходяща за подарък.
40,00 лв.

Фитнес Гривна XIAOMI MI BAND 3 ВОДОУСТОЙЧИВА

Mi Band 3 е изработена от поликарбонат и висококачествена пластмаса, което прави здрава и лека с обичайната за Mi Band елегантност. Гривната издържа потапяне във вода до дълбочина 50 метра. Дисплеят е 0.70 "OLED сензорен с резолюция от 128 × 80 пиксела. Официалните цветове на каишките засега са черно. червено и синьо. Капацитетът на батерия на Mi Band 3 е увеличен на 110 mAh. Благодарение на това и технологията използвана от Bluetooth 4.2 Low Energy издържа повече повече от 20 дни работа с едно зареждане.
65,00 лв.

Водоустойчив Смарт Часовник B57 с кръвно налягане и пулс

Новият B57 смарт часовник Ви предоставя възможността да съвместите класическият дизайн на часовник с всички функции на гривните проследяващи голяма част от жизнените Ви показатели. С по - големият си екран B57 може да събере до 30 думи на дисплея с по - голям размер, което прави по - лесно четенето от него. Може да регулирате яркостта на дисплея.По- точно измерване на ежедневните ви активности с повече режими като футбол, колоездене, бягане, ходене, плуване, баскетбол и др. Позаване на входящи обаждания или съобщения с тяхното съдържание и много други подобрения.
55,00 лв.