J3 Pro TWS безжични Bluetooth 5.0 слушалки с цифрова интелигентност

37,00 лв.

2020 Нови безжични Bluetooth слушалки J3 Pro Спортни слушалки с докосване за слушалки Bluetooth 5.0 Digital Intelligence LED дисплей за всички телефони
Потапящо качество на музиката: Уникалното качество и дизайн на стерео звука ви дава перфектен звук и можете да почувствате по-реалистична музика. Кристална яснота и дълбок, резонансен бас с деликатно настроен звуков подпис доставят завладяващ звук и ви поставят на сцената в центъра. Освен това, интегрирайки функцията за намаляване на шума cvC 8.0, ще изпитате изцяло нов свят на кристално чисти телефонни разговори.
Впечатляващо 80H време за възпроизвеждане: Компактен и лек магнитен калъф за зареждане, изключително за вас, за да носите безжични слушалки наоколо. Bluetooth V5.0 намалява масово консумацията на енергия, така че можете да получите 6 часа време за възпроизвеждане (70% обем, множество устройства, тествани с iPhone). 74 часа с кутия за зареждане и реалистична музика за няколко дни.
Преносим калъф за очарование: С персонализиран LED дисплей на кутията, може да ви помогне да проверите захранването и зареждането на безжичните слушалки по всяко време.
ЗАБЕЛЕЖКА: Моля, напълно заредете безжичните слушалки преди първата употреба.

Защо да изберете нашите истински безжични слушалки?
1. Батериен LED дисплей и Type-C Бързо зареждане: Уникален интелигентен цифров дисплей за лесна проверка на капацитета на батерията. Оборудван с USB Type-C кабел, зареждайте по-бързо и безопасно.
2. Технология Bluetooth 5.0: В сравнение с предишните безжични слушалки Bluetooth V4.2. тук получавате 2x по-бърза скорост на предаване по-стабилна връзка без загуба на сигнал или отпадане на музика. Обхват до 33 фута.Никога не се притеснявайте за прекъсване, докато слушате и наблюдавате. Ние правим възпроизвеждането на музика и разговорите по-плавни и ясни от всякога. Направете вашия начин на живот страхотен с Bluetooth 5.0 слушалки
3. Технология за париране в една стъпка: Не се нуждаете от никакви умения, за да използвате нашите истински безжични слушалки. Първата стъпка е да отворите кутията за зареждане. Втората стъпка е да включите Bluetooth на телефона си и да изберете J3 PRO.
4. Леко тегло, лесно за носене, можете да го използвате по всяко време навсякъде, просто се наслаждавайте на живота.
Съдържание на пакета:
1x двойка безжични слушалки
1 x преносим калъф за зареждане
1x USB Type-C кабел за зареждане
3 пъти сдвоени ушни пъпки (една двойка, оборудвана на безжични слушалки)
1 x ръководство за потребителя

Когато две Bluetooth слушалки не могат да се сдвоят помежду си или само една безжична слушалка работи или не може да се свърже с устройството, как да нулирате?
1. Поставете двете безжични слушалки обратно в кутията за зареждане и затворете капака (Изключване).
2. Изчистете записа на сдвояване между безжични слушалки и всички Bluetooth устройства.
3. Извадете слушалките от кутията за зареждане и докоснете двукратно позицията на дясната слушалка с докосване, когато двете слушалки мигат в синьо, което означава, че двете слушалки са сдвоени заедно.
4. Включете Bluetooth на мобилния телефон и след това потърсете J3 PRO, възстановете ги.