Старт/Стоп бутон за мотоциклет, скутер, атв и др. - kill switch

Старт/Стоп бутон за мотоциклет, скутер, атв и др.
SKU: 50017
20,00 лв.

- Лесен монтаж

- 12V

- Дължина на кабела 77.5см

- Размер 7/8"