VR BOX 3d glass/ очила за виртуална реалност 3д очила + дистанцион

0,00 лв.

В комплект с 3д очила + подарък дистанционно

Описание:
Отлична идея и за подарък!
Топ оферта за нов комплект от 3D очила за виртуална реалност VR BOX RK3Plus с по-качествения и по-нов модел дистанционно VR-BOX-RK, съвместимо с Bluetooth 4.0 в цената!
Можете да ги ползвате за гледане на 3D филми и 3D игри на телефона Ви, както и за реално изживяване на всяко място на света с GOOGLE MAPS VIRTUAL TOUR (свалете го от GOOGLE PLAY). Също и голяма част от приложения от магазина за възпроизвеждане Google Play или App Store (Youtube VR, VR Player, Google Cardboard 3D и много други). Възможност да гледате 3D филми онлайн в YouTube, като напишете "Side by Side 3D"...
ВИРТУАЛНИ 3D ОЧИЛА С BLUETOOTH ДЖОЙСТИК за смартфони ОТ 3,5 ДО 6 ИНЧА: SAMSUNG GALAXY NOTE 2/3/4 S4 S5 IPHONE 4/5/6 и всички мобилни телефони от 3,5 до 6 инча с Android или IOS (IPHONE).
Може да се свържат дори към компютър. Отворете линка по-долу за да видите един от начините за свързване:
https://techyuga.com/how-to-connect-vr-to-pc-and-laptop/
- 360 градусов ъгъл за наблюдение
- Широки и ясни лещи
- С отвори за охлаждане
- Възможност за регулиране на ластичните каиши
- Поставка за телефона, издърпваща се отстрани на очилата
Смартфонът се поставя в специален поднос, който се издърпва отстрани на очилата и след това се вкарва обратно. Маншетът уплътнител е изработен от меко-пореста пяна. Тя обхваща лицето по такъв начин, че потребителя може да носи VR очилата заедно със собствените си очила.
На главата VR BOX се прикрепва чрез два ремъка, преминаващи отгоре и отстрани на главата, така че приличното тегло на конструкцията да е по-балансирано и очилата да не успяват да оказват натиск върху носа. И двете диоптрични лещи могат лесно да се регулират напред, назад, наляво или надясно за най-добра картина. Също така трябва да се отбележи и наличието на вентилационни отвори в корпуса, което намалява запотяването на лещите и прегряване вътре в очилата.
Прочетете инструкцията за употреба на дистанционното за да може да го използвате пълноценно. За режим с курсор се задържа кльомба + D, за музикален режим се задържа кльомба + A, за видео режим кльомба + С, режим игри (пейзаж) кльомба + В. По-новите модели дистанционни нямат отстрани бутон за смяна на операционната система между Android и IOS, всичко става автоматично или чрез клавишни комбинации.
Комплекта включва:
- Очила
- Инструкция за употреба.
- Дистанционо. Може да е черен или бял цвят, в зависимост от партидата. Работи с две батерии тип ААА, които не са включени (2 нови батерии могат да бъдат включени в комплекта само за още 50 стотинки).
- Микрофибърна кърпа
- Гумена подложка за бутоните на смартфона
- Кутия
Не се подлъгвайте от по-ниски цени или от обяви за по-нови версии очила - VR V3 или V5, а получавате по-стара и по-евтина версия с по-некачествен модел дистанционно.
За цена на едро направете запитване (издаваме и фактура, и внасяме данъци за разлика от много други, които подбиват цените).
Има един брой очила им се клати лявата лупа. Чисто нови. Може да се ползват или да се залепят, просто лявата лупа не може да се фиксира добре. Заграденото в бяло на последната снимка. За тях само 5 лева. За тях комплекта с дистанционно е само 12 лева. Възплоцзвайте се!
Текстът на обявата е авторско право. Съвършен или не, положен е труд. Моля не го копирайте в други подобни обяви! Това е оригиналната обява и който плагиатства го докладваме.
Разгледайте и останалите ни оферти.
3D OCHILA
VR BOX , VIRTUAL REALITY
3Д ОЧИЛА . ВР БОКС