G10S 2.4G безжично гласово дистанционно управление Клавиатура Въздушна

15,00 лв.

Описание:
Този 2.4GHz безжичен дистанционен контролер е специално проектиран за лесно управление на Smart TV, Android TV Box, компютър и други устройства. Plug and play, просто и удобно. Ще ви донесе много удобство.

Характеристика:
2.4G безжична връзка:
2.4G безжична връзка чрез USB приемник, включете и възпроизведете, насладете се на безжично управление на далечни разстояния до 10 метра.

Гласов контрол:
Натиснете бутона за глас на дистанционното управление, за да потърсите канала, който искате да видите, лесен и удобен за използване.

Вграден жироскоп:
Тази въздушна мишка може да усети промяната на посоката и скоростта, така че можете да се движите директно във въздуха, за да я контролирате.

Ергономичен дизайн:
Дизайнът на дъгата в задната част на въздушната мишка идеално пасва на дланта ви, като осигурява удобно преживяване в ръка.

Удобно за използване:
Въздушна мишка със 17 клавиша, лесно управление на силата на звука, страници нагоре / надолу, мишка наляво / надясно и т.н. Просто седнете на дивана и се наслаждавайте.

Забележка:
1. Функцията за гласов контрол може да се използва на телевизионната кутия само с Google Voice Assistant.
2. Батериите AAA не са включени, трябва да закупите две сами.
3. За потребителите на Smart TV или Smart Projector, преди да закупите, моля, уверете се, че вашият телевизор или проектор може да бъде свързан с мишка и да използва нормално (може да тества с помощта на мишка).

Спецификации:
Номер на модела: G10
Материал: Пластмаса
Ключови номера: 17
Безжична честота: 2.4GHz
Разстояние: 10 метра
Напрежение: 3V
Работен ток: < 15mA
Ток в режим на готовност: < 20uA
Батерия: 2 * AAA батерии (не са включени)
Цвят черен

Списък с опаковки:
1 * Въздушна мишка
1 * USB приемник
1 * Ръководство за потребителя (английски)