Смарт часовници

Най-новите смарт часовници на пазара!

Преглед като Таблица Списък
Подреди по
Показвай на страница

Smart Watch G6 BLUETOOTH 4.0

Последен модел Водоустойчив спортен Смарт Часовник с много екстри - Пулсомер, Крачкомер, Изразходвани калории и много други. Часовник удобен за активен спорт - лека атлетика, плуване, колоездене, катерене и др.!!! Bluetooth Смарт часовник Smart Watch MTK2502, съвместим с всички Bluetooth версии. Дава възможност за постоянна връзка и мониторинг на смартфони, таблети и компютри. Съвместим с всички андроид и iOS телефони. Със Smart Watch MTK2502 може да приемате и провеждате телефонни разговори. Със Smart watch MTK2502 получавате пълна синхронизация с контактите ви от телефона - на екрана на часовника можете да виждате името на позвъняващия, да четете SMSи, както и да разглеждате телефонният си указател и да избирате от самият часовник. Със Smart watch F69 може да пишете, изпращате и четете СМС-и, да гледате видео и снимки, да слушате музика, да измервате крачките, да изчислявате изгорените калории и много други възможности. Друга важна функция - ANTI-LOSS с помоща на която часовника ще ви алармира когато мобилния ви телефон е на повече от 10 метра от часовника и така никога няма да си забравите или загубите телефона!
75,00 лв.

Смарт часовник DZ09, Smart Watch DZ09 със сим карта, камера,Bluetooth

Смарт часовник DZ09 с камера и Слот за СИМ И МЕМОРИ КАРТА Комплекта включва: Часовник, Книжка с инструкции, Кабел за зареждане и Кутия
32,00 лв.

A1 Smart watch - Умен часовник с Камера,SIM слот,Памет слот,Bluetooth

Изключително удобен и практичен МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН АНДРОЙД СМАРТ ЧАСОВНИК / SMART WATCH А1 - със СЕНЗОРЕН ДИСПЛЕЙ тъч скрийн дисплей. Смарт часовникът е съвместим с всички Bluetooth версии и дава възможност за постоянна връзка и мониторинг на смартфони, таблети и компютри. Поддържа всички Android и iOS (Samsung, iPhone и др.). Начин на работа: - свързва се чрез блутут и може да набирате и приемате обаждания, да говорите и слушате музика, да получавате известия от фейсбук, вайбър, смс и др. (без да поставяте SIM карта) - поставяте SIM карта в часовника и може да се използва като телефон.
29,00 лв.

Спортна смарт гривна - ID107

Тази невероятна смарт гривна е най-добрият помощник в тренировките. Използвайки id107, Вие без проблем ще можете да следите дневната си активнист. Смарт гривната е модерен спортен тракер, който следи колко калории сте изгорили, като можете да сравнявате поетите и изгорните, както и да измерва интензивността на тренировките Ви. Id107 измерва изминатото от вас разстояние и броя на направените крачки. Друга невероятна функция на този спортен смарт тракер е възможността за известяване за обаждания, съобщения и нотификации от инсталираните на телефона Ви апликации. Гривната започва да вибрира и изписва съдържанието на съобщенията. Смарт гривната разполага с анти-лос система, която алармира при отдалечаване от телефона. Също така разполага с възможност да контролира камерата на вашия телефон. Смарт гривната е водоустойчива, можете да се къпете да тичате в дъжда или да миете ръцете си с нея.
47,00 лв.

Спортен смарт часовник - M26 BLUETOOTH,Камера,Крачкомер,Водоустойчив

Смарт часовник М26 притежава калкулатор, календар, крачкомер, брояч на калории, снимане с камерата на телефона от часовника, набиране и приемане на разговори от часовника, разговор директно от часовника, възпроизвеждане на музика през Bluetooth и много др.
35,00 лв.

Смарт часовник V9 с Kамера, SIM слот, Bluetooth,Aндроид

Перфектен избор за часовник! Всички екстри!
55,00 лв.