Спряни

Смарт проектор HY300 - Домашно кино 4K, Андроид 130 inch 120ansi

150,00 лв.

Проектор 4K Tflag HY300 Android Wifi Mini Bluetooth LCD преносим не T4/T2 120Ansi 1+8GB проектор за домашно кино за домашен офис
Добре дошли в бъдещето на домашното кино със смарт проектора HY300! Опитайте невероятни визуални изживявания с този изумителен 4K проектор, който съчетава удобството на Андроид операционната система, големите размери до 130 инча и изключителните 120 ANSI лумена.
Със своето 4K разделителна способност, HY300 ви предоставя невероятна детайлност и кристално ясни изображения, които ще ви потопят в сърцето на всяко зрително изживяване. Насладете се на реализъм и цветове, които изглеждат толкова реални, че ще се почувствате като част от екранното действие.
Със смарт функциите на Андроид операционната система, HY300 ви отваря вратата към безброй възможности. Опитайте широка гама от приложения, видео стрийминг услуги и игри директно от Google Play Store. Безпроблемно свързване със смартфони, таблети и компютри, което гарантира безгранична забава и лесно споделяне на съдържание с вашите близки и приятели. С мощните си 120 ANSI лумена, проекторът HY300 ви осигурява ярки и живи цветове, дори при условия на намалена осветеност. Насладете се на кристално чисти сцени с впечатляващ контраст и богата палитра от цветове, които ви накарат да забравите за реалността и да се потопите в света на развлечението.
Доверете се на HY300, вашият верен спътник за незабравими домашни кино вечери и професионални презентации. Осигурете си го сега и превърнете всяко събитие в незабравимо изживяване!

Модел: HY300
Операционна система: Android 11.0
Процесор: четириядрен ARM Cortex-A53
GPU: Mali-G31 поддържа OpenGL ES3.2, Vulkan 1.1 и OpenCL2.0
RAM: 1GB
ROM: 8GB
WIFI: 2.4G/5G/Wifi6
Bluetooth: 5.0
Обръщане на изображението: обръщане на 360 градуса
Леща: 3 части стъклена леща
Изхвърлящо съотношение: 1.37
Език: Поддръжка на множество езици
Живот на крушката: 50000 часа
Режим на настройка: Ръчен фокус
Режим на работа: Панел с бутони и дистанционно управление
Говорител: 1*3W
Шум от вентилатора: по-малко от 25 dB
Аудио файл: MP3/WMA/ACC
Файл с изображение: JPG, BMP, PNG, поддържа мащабиране на изображението
Четене на текст: TXT
Бързо зареждане: 3 сек
Комплект:
Интелигентен проектор
Захранващ кабел
Дистанционно управление
Ръководство на английски език

Може да работи за IOS и android телефон!