Спряни

СИСТЕМА TUBLISS 18" 1.85-2.15

200,00 лв.

От Nuetech създават иновативната система TUbliss Gen 2.0 като заместител на стандартните вътрешни гуми и възможна алтернатива на мусовете.

Най-доброто, което TUbliss системата ви гарантира е максимум удоволствие при каране, много възможности за индивидуална настройка при желание за експериментиране относно цялостното представяне на мотоциклета.

Възползвайте се от неограничените възможности за регулиране налягането в гумите!

TUbliss заменя стандартните вътрешни гуми със система с налягане 100psi, която обгръща плътно вътрешната част на обръча и създава две зони с различно налягане вътре в гумата. Това от своя страна осигурява изключителна защита за обръчите чрез 100 psi налягане, спомага увеличаване стабилността на гумата 100% елиминира проблема с прищипаните гуми.

С TUbliss системата вие имате възможност да карате с много ниско налягане в гумата като по този начин получите максимум сцепление и комфорт при каране.

Максимум сцепление! TUbliss дава възможност да се кара с много по-ниско налягане в гумите като по този начин значително се увеличава контактната повърхност. Ефективността от това предимство на системата може да бъде усетен и оценен още при първо каране.

Много повече комфорт и лекота при каране! Грубостта и дискомфортът при каране с високо налягане в гумите са добре познати на всички. Представете си колко повече лекота, комфорт и плавност ще ви осигури спад на налягането под средните 12psi. Карането с по-ниско налягане в гумите значително намалява отскачането (т.нар. Ping Pong ефект) като напрежението се поема и абсорбира от самите гуми преди изобщо да достигне до окачването на мотоциклета.

TUbliss системата много по-лека в сравнение с HD (усилени) вътрешни гуми! Средното олекотяване при задната гума със система TUbliss е около 400 гр. в сравнение със стандартна вътрешна гума и може да достигне над килограм сравнено с HD (heavy duty) или UHD (ultra heavy duty) вътрешни гуми. Ол/p>

Без повече прищипани гуми! С премахването на вътрешната гума вие елиминирате досадните прищипани гуми на 100%.

Ремонт на гума за 2 минути! Система TUbliss не гарантира че няма да спукате гума, но използвайки TUbliss вие все пак ще може да се приберете, а ремонтът на гумата ще ви отнеме изключително кратко време. След като нямате вътрешна гума вие може да ремонтирате гумата за няколко секунди със стандартен комплект за спукани гуми без да е небходимо да сваляте джантата от мотоциклета. В случай на невъзможност за поправка на гумата, TUbliss напълно обхваща обръча и ви дава възможност да се приберете без проблем с по-ниска скорост.

Изключителна защита за обръча! Със система TUbliss вие получавате забележителна защита за обръча с налягане от 100psi. Където и да се наложи, системата елиминира в максимална степен шансовете за щета на обръча.

Изключителна устойчивост на системата! При правилен монтаж и добра поддръжка на система TUbliss може да издържи дори повече от самия мотоциклет, което от своя страна е и много по-икономично в сравнение със закупуване на множество вътрешни гуми.

По-дълъг живот за гумите! Увеличаване сцеплението означава по-малко въртене, по-малко износване, което в комбинация с понижена температура би могло съществено да удължи живота на самите гуми. Допълнително, голяма част от гумите запазват доброто си представяне в по-дълъг период от време благодарение на ефективността при каране с по-ниско налягане.

Цялостен ъпгрейд! Система TUbliss е несравним продукт, който ви предоставя множество и осезаеми ползи!

Само за офроуд употреба! Всяка TUbliss система включва: Tubliss вътрешна част, инструкции за монтаж, лепяща лента за обръча и капачка, комплект рекламни лепенки за обръч, помощен водач за монтаж.

Пълна информация за продукта

Система TUbliss се монтира само на чисто нова гума!

Производителят препоръчва да изберете гума с по-твърда конструция и ръбове!

Пълна информация с инструкции за монтиране Следвайте прецизно стъпка по стъпка принтираните инструкции за монтаж включени в комплекта!

Винаги следете вътрешната гума на TUbliss системата да бъде с налягане 100 psi, тъй като при оставен мотоциклет за няколко дни налягането би могло да спадне до 80 - 90 psi, а това би довело до промяна в уплътнението.

Вътрешната TUbliss гума се помпи САМО при вече монтирана система и гума!