Професионален Интерком EJEAS Q8 свързване до 6 човека и обхват до 1км

140,00 лв.

Особеност

Bluetooth 5.1 bluetooth чип, висока производителност и ниска консумация на енергия. Без забавяне на връзката, по-стабилна връзка и по-плавна скорост на предаване.

Поддръжка на промяна на превключвателя на канала на сигнала. ако един канал не е добър. може да се промени на друг.

Разстоянието обхваща 1000M. по-широк комуникационен обхват, по-силно проникване и стабилен сигнал в тунели, стръмни склонове, магистрала с висок трафик и друга среда с препятствия. Разстоянието на интеркома на група 6 ездачи може да достигне 600-1000 метра.

Поддържа настройка на чувствителността на микрофона. Има 5 нива на настройка на чувствителността, по подразбиране е Leavel 3. Leave 5 има най-висока чувствителност и е най-лесен за активиране на системата, докато Leavel 1 има най-ниска чувствителност и е най-нечувствителен за активиране на система.

Поддържайте споделяне на музика. Поддържайте споделяне на музика между двама ездачи. Споделяйте музика, възпроизвеждана от едно мобилно устройство на друго устройство

Поддържа общ звук. Позволява интерком, музика и FM едновременно. Когато FM е включен. FM може да се чуе в интерком режим. Докато се сравнява добре с телефона. Музиката е разрешена и в мрежест интерком режим