Преносима смарт тонколона Amazon Echo Dot 3

85,00 лв.

Преносима смарт тонколона Echo Dot (3rd generation) е гласово контролирано устройство, което включва познатите Alexa системи.

Echo Dot 3 е най-популярният говорител с гласово управление, сега с подобрен звук и нов дизайн в сравнение с предишното поколение Echo Dot.
Поискайте Алекса да възпроизвежда музика, да отговаря на въпроси, да чете новините, да проверява времето, да задава аларми, да контролира съвместими устройства за интелигентни домове и др.
Поток от песни от Amazon Music, Apple Music, Spotify, TuneIn и други чрез подобрения високоговорител за по-богат и по-силен звук.
Обадете се или изпратете съобщение на някого с устройство Echo, приложението Alexa или Skype за свободни ръце. Влезте незабавно в други стаи във вашия дом или направете съобщение до всяка стая със съвместимо устройство Echo.
Alexa винаги става по-умна и добавя нови умения като проследяване на фитнес, игри и др.
Благодарение на 4те микрофона с голяма чувствителност, Алекса ви чува от другата страна на стаята. А със съвместимите Echo устройства в различни стаи можете да изпълните целия си дом с музика.
Можете също така да се свържете със собствените си високоговорители през Bluetooth или с 3.5 мм аудио кабел.
Използвайте гласа си, за да включите светлините, да регулирате термостатите, да заключите вратите, да намерите телевизионни предавания и други със съвместими свързани устройства.
Производител AMAZON
Модел echo dot 3 Charcoal
Баркод 841667166834
Гаранция 12 месеца
Тип Bluetooth
Конектори Bluetooth, 802.11b/g/n/ac (2.4 GHz/5 Ghz) Wi-Fi, Audio jack 3.5 mm
Размери (мм) 43 x 99 x 99 mm
Цвят Черен
Тегло 300g