Конзола за игра модел X19 plus

77,00 лв.

X19 plus Ръчна ретро игрова конзола 5,1 инча Double-Rocker Classic Game Retro Mini Handheld за PSP игри

Описание:
1、Дълго време на готовност: 1024*600 HD дисплей, вградена 2000mAh полимерна литиева батерия, живот на батерията до 30 часа! Играйте непрекъснато в продължение на 10 часа и конфигурирайте кабела за зареждане.
2、Мултифункционална игрова конзола: Поддържа APE/MP3/AVI/RMVB аудио и видео формати, видео изход с висока разделителна способност, музика/снимки/видео/електронни книги/снимки от камера/и игра на игри, поддържа 5.1 стерео съраунд звук, уникална вибрация високоговорители, насладете се на супер мощния ударен ефект.
3、Конфигурирайте няколко езика: английски, японски, корейски, френски, немски, италиански, холандски и други езици, поддържа видео изход с висока разделителна способност, 3,5 мм стерео слушалки, можете да играете по всяко време и навсякъде.
4、Най-добър подарък: Страхотен външен вид, изящна подаръчна кутия, най-добрите спомени от детството за възрастни и най-интересното преживяване за децата! Това е най-добрият подарък за всеки играч.
5、Класическа конзола за игри: 5,1-инчов дисплей с голям екран с висока разделителна способност, дизайн с двоен джойстик, вградени 10 000 класически игри, поддръжка за GBA/ за SFC/GBS/ за GB/ за FC аркадни игри. Максималната поддръжка 128GB TF голяма памет, може да бъде в TF Изтеглете играта със съответния формат на картата.
Спецификации:
Име: Ретро ръчна конзола за игри
Модел: X19PLUS
Размер на екрана: около 5,1 инча HD екран
Брой вградени игри: 10 000
Разделителна способност на екрана: 1024*600
Вградена батерия: 2000mAh
Основно управление: 2279 аркадна версия с основно управление
Захранване: 5V/1A
Високоговорител: вградени двойни високоговорители (поддържат външни високоговорители)
Разширяване на TF карта: 128GB (максимум)
Характеристики на играта: поддържа класически игри като за NES, за GBA, за MD, за SFC, за MAME, за FD, за GB, за SFD, за PS1, за N64, за CF и др.
Видео и аудио интерфейс: около 3,5 мм/0,14 инча
Цвят: червено, червено синьо, червено жълто

Опаковъчен списък:
1 Игрова конзола
1 Ръководство
1 кабел за зареждане