Козметика

Преглед като Таблица Списък
Подреди по
Показвай на страница

Четки за грим Зоева 12бр с чантичка кафяво Zoeva brush set

Скъпи дами, представяме ви професионален комплект от 12 броя четки за грим ZOEVA ROSE GOLDEN COMPLETE EYE SET Vol.1 Комплектът е специализиран изцяло за очи. Изработени от висококачествени материали четките не се скубят, а дръжките те са изключително удобни. Мекият косъм превръща гримирането в истинско удоволствие. Комплектът е поместен в стилна кожена чантичка в кафяв цвят.
34,00 лв.

Четки за грим Зоева 12бр с чантичка чернои Zoeva brush set

Скъпи дами, представяме ви професионален комплект от 12 броя четки за грим ZOEVA, COMPLETE EYE SET, ЗА ОЧИ! Изработени от висококачествени материали, четките не се скубят, а дръжките те са изключително удобни. Мекият косъм превръща гримирането в истинско удоволствие. Комплектът е поместен в стилна кожена чантичка в черен цвят. Този сет е специализиран за грим на очи и разполага с всички необходими четки.
34,00 лв.

Четки за грим Зоева 12бр с чантичка розови Zoeva brush set

Скъпи дами, представяме ви професионален комплект от 12 броя четки за грим ZOEVA ROSE GOLDEN COMPLETE EYE SET Vol. 2 Комплектът е специализиран изцяло за очи. Изработени от висококачествени материали четките не се скубят, а дръжките те са изключително удобни. Мекият косъм превръща гримирането в истинско удоволствие. Комплектът е поместен в стилна кожена чантичка в цвят росе-голд.
34,00 лв.

Четки за грим Зоева 8бр с чантичка розови Zoeva brush set

Скъпи дами, представяме ви професионален комплект от 8 броя четки за грим ZOEVA ROSE GOLDEN VOL. 2, LUXURY SET! Изработени от висококачествени материали четките не се скубят, а дръжките те са изключително удобни. Мекият косъм превръща гримирането в истинско удоволствие. Комплектът е поместен в стилна кожена чантичка в цвят росе-голд.
31,00 лв.

Четки за грим Зоева 15бр с чантичка кафяви Zoeva brush set

На вашето внимание представяме . ZOEVA ROSE GOLDEN COMPLETE SET VOL. 1 -15 броя професионални четки за грим, поместени в стилна кафява, кожена чантичка. Изработени от висококачествени материали, за нежно и покривно нанасчяне на грима. Четките не се скубят и са чисто нови!
39,00 лв.