Ергономична стойка за лаптоп, Сгъваема подложка за лаптоп , Регулируема, Алуминиева до 14 инча

17,00 лв.

Това е стойка за лаптоп, която може да регулира височината и ъгъла на 6 нива, от 55 мм до 105 мм. Приема дизайн без гръб, за да подобри циркулацията на въздуха и да ускори скоростта на разсейване на топлината на лаптопа. Стабилната триъгълна носеща конструкция, съчетана с високоякостен материал от алуминиева сплав, й осигурява около 80 кг отлична носеща способност. Той е сгъваем и компактен, много лесен за носене и използване.

Параметри:

Име: Стойка за лаптоп
Материал: алуминиева сплав + силикон
Цвят: сребърен
Стил: сгъваем
Тегло: 230гр
Размери: 240 * 160 * 65-115мм
Максимална височина на опората: 105 мм
Минимална височина на опората: 55 мм
Приложимо за: тетрадка в рамките на 18 инча
Капацитет на носене (статичен): около 80 кг

Характеристика:

6 нива на регулиране на височината и ъгъла - Настройте екрана на нивото на очите за удобни ъгли на гледане и писане и по-добра стойка на седене.
Отворено разсейване на топлината: Хуманизираният дизайн на кухото разсейване на топлината подобрява циркулацията на въздуха и ефективно ускорява скоростта на разсейване на топлината на преносимите компютри.
По-добър товароносим капацитет: Стабилната триъгълна носеща конструкция, съчетана с високоякостен алуминиев сплав, придава на стойката на лаптопа по-силен поддържащ капацитет.
Здрава и издръжлива: Поставката за лаптоп е добре изработена от първокласен материал от алуминиева сплав, устойчива на ръжда и корозия, проучваща и издръжлива, сгъваема и компактна, лесна за съхранение и носене.
Гаранция: Ако имате някакви въпроси относно продукта, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще бъдем до вас и ще гарантираме, че сте доволен клиент.

В комплета се включва:
1 х сгъваема стойка