Камери и електроника

Преглед като Таблица Списък
Подреди по
Показвай на страница

Проследяващо устройство iTag, Smart, App, Bluetooth

iTag смарт тракер е малко умно устройство, което можеш закачиш на ключодържател, на нашийника на кучето, на раницата, в портфейла или където ти е необходимо. С мобилнитата апликация свързваш iTag с твоя мобилен телефон и във всеки момент знаеш къде се намират вещите ти. А когато се намират извън обхвата на блутута от твоя телефон, звуков сигнал ще те инфомира, за да не ги забравиш.Ако пък не знаеш къде се намира телефона ти, просто натисни тракера и телефонът ще издаде звуков сигнал.
13,00 лв.

TK102B GPS Тракер/Локатор за коли

Този автомобилен GPS Tracker може да докладва за своята позиция и посока на пътуване от всяка точка на света до точност от няколко метра. GPS електронната работна карта е базирана на GSM / GPRS мрежа. Този TK102B Car GPS Tracker Locator може да осигури двойна ориентация както на GPS, така и на базова станция. И използва най-новите GPS чипове и чип GSM, за да осигури точност на позициониране и качване на данни в реално време, за да се гарантира сигурността и да се опрости управлението. GPS електронна работна карта, предназначена за управление на местоположението на студенти, служители на открито, възрастни хора, защита на сигурността и друг свързан персонал. Време е да се насладите на предимствата на този GPS тракер!
40,00 лв.

ScanMarker Air text recognition pen scanner

Сканираща химикалка
235,00 лв.

Маска за гмуркане със стойка и спортна камерa

Материал: закалено стъкло, силикон Цвят: синьо Размер: 16.8 * 8.7 cm Тегло: 230g Съвместим: за Go Pro HERO4 / HERO 3 + / Hero 3 и за камерата на Little Ant Movement
34,00 лв.

Изкуствена пластмасов воблер примамка Fishing Lure

Подходящи за сладка, както и за солена вода.
10,00 лв.