Водоустойчив кейс за гмуркане GoPro Hero 12\11\10\9\8\7\6\5 White silv

26,00 лв.

Предлагам водоустойчив кейс за
1. Hero 7 6 5 без да е нужно да махате капачка на обектива
2.. Hero 7 white and silver
3. Hero 8
4. Hero 9 10 11 12

Цена за всеки е по 26 лв.