Безжична колонка Amazon Echo Dot 2, за Amazon Alexa система 7x вгр

Безжична колонка Amazon Echo Dot 2, за Amazon Alexa система, 7x вградени микрофона, контрол чрез гласови команди, бързи бутони, microUSB. Amazon Echo Dot 2 Black Echo Dot (2nd generation) е гласово контролирано устройство, което включва познатите Alexa системи.
104,00 лв.

Наличен Цвят- Черен

Mоже да се използва за слушане на музика или да се наслаждавате на разнообразна информация като новини, прогнози за времето, дори вицове. Системата Alexa също е съвместима с различни устройства и може да контролира работата им. Някои от тях включват WeMo, Philips Hue, Samsung SmartThings, Nest, Wink или Insteon. По този начин можете да контролирате светлината или отоплението чрез гласови команди.
За инсталиране трябва да свържете високоговорителя към гнездото и да го конфигурирате на официалния сайт alexa.amazon.com. За да активирате гласови команди, трябва да произнесете думата "Alexa". Тя ще отговори на всичките ви въпроси, всичко, което трябва да направите, е да попитате. Echo Dot има седем микрофона и използва технология, която ви позволява да чувате командите ви от всеки ъгъл на стаята дори и по време на възпроизвеждане на музика. Ако искате много по-голяма сила на звука, високоговорителите могат да се свързват с други високоговорители чрез Bluetooth или 3,5 мм конектор.
От прогнозата за времето до списъка за пазаруване или последните събития, Alexa е идеалният партньор за дискусия. Като нарастваща система, Alexa добавя нови функции и функции всеки ден, за да увеличи интерактивността.

Спецификации:

Размери: 1.3” x 3.3” x 3.3” (32 mm x 84 mm x 84 mm)
Тегло: 5.7 oz. (163 grams)
Wi-Fi свързване: Dual-band Wi-Fi supports 802.11 a/b/g/n (2.4 and 5 GHz) networks.
Bluetooth свързване: A2DP, AVRCP
Аудио: Вграден високоговорител за гласова обратна връзка, когато не сте свързани към външни високоговорители. 3,5 мм стерео
аудио изход за използване с външни високоговорители (аудио кабел е включен).
Системни изисквания: Echo Dot идва готов да се свърже с вашия Wi-Fi. Alexa приложение е съвместимо с Fire OS, Android и IOS устройства,
а също и достъпно чрез вашия уеб браузър. Някои умения и услуги могат да изискват абонамент или други такси.