Безжичен WiFi рутер PIX LINK LV-AC12 1200Mbps

55,00 лв.

1200Mbps високоскоростен режим на скорост на предаване Високоскоростният режим увеличава производителността, като комбинира честотната лента както на 5 GHz (867M), така и на 2,4 GHz (300M) двойни безжични ленти, за да разшири обхвата на вашия безжичен рутер, да засили вашия съществуващ Wi-Fi сигнал, и премахване на мъртвите точки за подобрено покритие. Това позволява по-добра производителност да прониква през стени или през многоетажна къща.
Безжичният удължител AC11 / AC12 с пълен обхват и остарял WIFI се предлага с 2 външни антени, увеличава съществуващото покритие на Wi-Fi до 1615 кв. Фута (обхват 40 фута), пълно покритие от 360 градуса, осигурява по-добра безжична производителност и стабилност. Обещаваме да премахнем всички мъртви точки на покритието на Wi-Fi и да ви позволим безпроблемно да се свързвате с мрежовия свят по всяко време и навсякъде.
Лесна настройка и преносимост Със съветника за софтуер потребителите могат да настроят лична Wi-Fi мрежа за минути. AC11 / AC12 wifi ретранслаторът може да запомни най-новите сдвоени безжични мрежи, освобождава ви от нулиране на устройството при рестартиране на рутера. Интелигентният светодиоден индикатор за сигнал ви помага да намерите най-доброто местоположение. Дизайн на стенен щепсел и добър размер за носене, подходящ за домашна употреба и пътуване. Ниска радиация и добре направени със строг контрол на качеството.
Това, което получавате Удобен Wi-Fi удължител за стенен щепсел улеснява изхвърлянето и гъвкавото движение! Супер лесно свързване и практичен WiFi Extender.
Режим на три връзки Ретранслатор, AP режим и режим на рутер. Repeater Mode е за разширяване на WiFi покритието на съществуваща безжична мрежа. AP Mode е за покриване на кабелна мрежа към безжична мрежа.
Номер на модела: AC12
Wi-Fi поддържана честота: 2.4G и 5G
2.4G Wi-Fi скорост на предаване: 450 Mbps
Стандарти и протоколи: Wi-Fi 802.11b, Wi-Fi 802.11n, Wi-Fi 802.11ac, Wi-Fi 802.11g
Макс. Скорост на LAN предаване: 1000Mbps
LAN портове: 2
Тип: Безжичен
Скорост на кабелен трансфер: 100Mbps
Поддържа WPS: Да
Приложение: Начало
Стандарт за Wi-Fi предаване: 802.11ac
5G Wi-Fi скорост на предаване: 867Mbps
WAN портове: 2 x10 / 100Mbps
Режимът на рутера е за създаване на незабавна частна безжична мрежа и дава възможност на множество устройства да я споделят. Един wifi удължител с три функции, wifi ретранслатор на професионално ниво. Включете директно в Gigabit Ethernet порт помага за свързване на кабелни устройства като смарт телевизор или игрова конзола към вашия Wi-Fi мрежа
Тип щепсел: ЕС щепсел, отнася се за Индонезия, Германия, Франция, Испания, Италия и т.н.
цвят: бял
Материал: пластмасова обвивка
размер: 12,5 X7 × 4см